Social media

Hoe zet ik social media in voor mijn bedrijf? Op welk tijdstip van de dag worden mijn posts het beste gelezen? Waarom reageert niemand op mijn berichten? Dit zijn vragen die veel ondernemers ons stellen.

Het zijn hele goede vragen, want een eigen pagina betekent niet automatisch veel respons. Ondernemers hebben vaak geen tijd om de pagina te beheren, zij zijn simpelweg te druk met ondernemen.

Gelukkig kan Cata promotions u helpen! Wij hebben ons gespecialiseerd in social media en marketing. De meest bekende kanalen zijn Facebook en Instagram. Echter, er zijn ook nieuwe mogelijkheden op het web. Het is in deze tijd belangrijk dat u zichtbaar bent en natuurlijk dat uw berichten door zo veel mogelijk mensen gezien worden.

Wat wij voor u gaan doen?

• Samen met u gaan wij kijken wat uw doelgroep is en wat uw doelen zijn.

• Op een vast tijdstip, dagelijks of wekelijks, gaan wij voor u aan het werk om u zo goed mogelijk in de wereld van de social media te zetten door middel van zogenaamde 'posts'.

• We kunnen u ondersteunen met door ons gemaakt beeldmateriaal als foto's en film

Wij hebben verschillende pakketten samengesteld zodat er voor elk bedrijf en elk budget een mogelijkheid is. Voor stichtingen en verenigingen bieden wij een speciaal sponsorpakket. Wij kunnen u zelfs helpen bij het maken van een goede reclame film waarbij uw bedrijf in één keer in de spotlights staat!

BONUS: Cata promotions biedt meer! Wij brengen bedrijven tot elkaar. Door de intense samenwerking met ons en onze klanten kunnen wij u een groot netwerk aanbieden van potentiële klanten! Inmiddels werken wij met tientallen bedrijven, stichtingen en verenigingen samen, die ook een groot netwerk bestieren. Onderstaand vind u een greep uit ons vaste klantenbestand. Hand in hand bereiken we nog meer!

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u kijken wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Contact formulier