Film en fotografie


Bij Cata promotions kunt u terecht voor professionele foto's en films. Hieronder volgt een greep uit onze mogelijkheden.


Sportfotografie

Door onze jarenlange ervaring weten wij de actie-momenten tijdens sportprestaties perfect vast te leggen. Een prachtige herinnering voor later! Ook een originele teamfoto zit in ons pakket.


Evenementen

U kunt het promoten van een evenement ook aan ons overlaten. Wij kunnen een prachtige promotiefilm voor u maken. Ook een verslag van het evenement kan een prachtig stuk reclame voor u opleveren. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied weten wij precies hoe we creatief, goed promotioneel beelmateriaal voor u kunnen creeëren.

Artiesten-fotografie.

Voor een aantal mooie portretten voor uw promotie materiaal, bent u ook bij Eyecity aan het juiste adres. Juist voor een artiest is het heel belangrijk de juiste uitstraling te kunnen pakken. Uw profielfoto is tenslotte vaak de eerste kennismaking met uw nieuwe publiek!


Natuurfoto's

Dit zijn stuk voor stuk prachtige platen die u steeds vaker aan de wand van verschillende bedrijven aan kunt treffen. Ze stralen rust en creativiteit uit. Ook leveren wij deze afbeeldingen voor diverse internetsites.

Bedrijfsfotografie en film is ook een onderdeel van Cata promotions.

Uw bedrijf zo effectief mogelijk in de spotlights zetten is een passie voor ons. Korte films van 30 seconden blijken een groter aantal views op te leveren , daarom hebben wij ons daarin gespecialiseerd.

Even een kijkje nemen ? Klik voor een leuke impressie van onze fotografische mogelijkheden of film? Kijk dan hieronder.